Velkommen til Landsbyen Møllevang

Landsbyen Møllevang ligger i udkanten af den nordlige del af Randers by i et område med bymæssig bebyggelse og grønne arealer.

Der er 77 boliger i Landsbyen Møllevang, hvoraf flere er indrettet som dobbeltboliger, hvor to beboere, f.eks. ægtepar, kan bo sammen.

Landsbyen Møllevang er velegnet til borgere med en demenssygdom.

Boligerne er fordelt på fem boenheder, og hver boenhed har fælles opholdsrum og køkken. I køkkenerne laver vi mad og spiser sammen, og idéen er, at fællesarealerne skal være så hjemlige som muligt. Derfor fejrer vi f.eks. jul og nytår i fællesrummene i de enkelte køkkener.

Alle boliger har adgang til terrasser, og boenhederne har desuden fælles udendørsarealer, hvor vi trækker frisk luft, nyder udsigten til det grønne og drikker kaffe.

Landsbyen Møllevang har fokus på et hverdagsliv, der giver mening for den enkelte beboer. Desuden har vi en café og et kreativtværksted, hvor vi udfolder de kreative sider.Vi har ligeledes fokus på musik og sang samt erindringsdans.

Landsbyen Møllevang er et rart sted at være og bo. Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service, vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg og forståelse.