Velkommen til Landsbyen Møllevang

Landsbyen Møllevang ligger i udkanten af den nordlige del af Randers by i et område med bymæssig bebyggelse og grønne arealer.

Der er 47 boliger i Landsbyen Møllevang, hvoraf to er indrettet som dobbeltboliger, hvor to beboere, f.eks. ægtepar, kan bo sammen.

Landsbyen Møllevang er velegnet til borgere med en demenssygdom.

Boligerne er fordelt på fire boenheder, og hver boenhed har fælles opholdsrum og køkken. I køkkenerne laver vi mad og spiser sammen, og idéen er, at fællesarealerne skal være så hjemlige som muligt. Derfor fejrer vi f.eks. jul og nytår i fællesrummene i de enkelte køkkener.

Alle boliger har adgang til terrasser, og boenhederne har desuden fælles udendørsarealer, hvor vi trækker frisk luft, nyder udsigten til det grønne og drikker kaffe.

Landsbyen Møllevang har desuden en aktivitetsafdeling, en café og et hobbyværksted, hvor vi udfolder de kreative sider, strikker, maler og støber lys. Banko er et yndet spil i især én af boenhederne. Ellers er vi glade for at synge, så hver onsdag står den på fællessang.

Du behøver ikke bo i Landsbyen Møllevang for at deltage i vores aktiviteter og arrangementer – flere af dem er åbne, så alle er velkomne. Vi har dagligt besøg af mange borgere i vores café og aktivitetscenter til forskellige aktiviteter, træning og genoptræning.

Landsbyen Møllevang er et rart sted at være og bo. Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service, vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg og forståelse.

Ca. 400 borgere i området modtager vores service i form af almindelig pleje, rengøring og sygepleje.