Mad og café i Landsbyen Møllevang

Læs om caféen i Landsbyen Møllevang, som er åben for alle pensionister i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer i Landsbyen Møllevang.

Alle pensionister fra lokalområdet er velkomne til at spise og deltage i hyggeligt samvær i caféen i Landsbyen Møllevang.

I caféen i Landsbyen Møllevang serveres der god og traditionel mad. Det er ikke nødvendigt at forudbestille maden. Du møder blot op og vælger, hvad du har lyst til.

Specialkost og diæter kan bestilles i caféen. Du kan tale med faglærte medarbejdere om kost og ernæring i caféen, hvis du har behov for dette.

I caféen hænger der en liste med priser på mad og drikkevarer.

Forplejning til beboere

Du kan købe fuld forplejning, når du bor i Landsbyen Møllevang. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer. Maden er varieret og fortrinsvis økologisk.

Du kan få specialkost og diætmad, hvis du f.eks. er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

Prisen for fuld forplejning er 4.113 kr. om måneden. Beløbet trækkes via din pension. Hvis du er væk ved mere end tre på hinanden følgende måltider, får du refunderet det beløb, som døgnprisen udgør.

Vi gør meget ud at skabe en hyggelig stund omkring alle måltider. Som beboer er du selv med til at bestemme, hvad du gerne vil have at spise.

Du bestemmer selv, om du vil spise alene i din egen bolig eller sammen med andre beboere. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Bestil mad til gæster

Som beboer i Landsbyen Møllevang kan du købe mad og drikkevarer til dem, der kommer og besøger dig. Du kan bestille mad i caféen til f.eks. juleaften, så du og din familie kan spise sammen i din bolig. Derudover kan du også bestille smørrebrød eller en varm ret til arrangementer som f.eks. din fødselsdag.

Du bestiller mad til dine gæster ved at henvende dig til personalet i caféen eller ringe på tlf. 8915 2050. Bestil gerne en uges tid i forvejen.