Faciliteter i Landsbyen Møllevang

Landsbyen Møllevang har på mange spændende faciliteter, som indbyder til socialt samvær.

Hver boenhed i Landsbyen Møllevang har et fælles opholdsrum og køkken. I køkkenerne laver vi mad og spiser sammen, og idéen er, at fællesarealerne skal være så hjemlige som muligt.

Fra alle boliger er der adgang til terrasser. Boenhederne har desuden fælles udendørsarealer, hvor vi trækker frisk luft, nyder udsigten til det grønne og drikker kaffe.

Vi har vores egen bus, som bliver brugt til udflugter.

Faciliteter indendørs

Landsbyen Møllevang har stor og lys café, som tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter, og en bar. Caféen bruges også til filmhygge, koncerter, fællessang og teater m.m.

Du kan også udfolde dine kreative evner i vores værksted.

Vi har en kulturstue med bibliotek, musikredskaber og spil m.m. I kulturstuen afholdes gudstjeneste hver anden uge med præsten fra Sct. Andreas kirken.

I vores gode træningslokaler kan du holde din fysik ved lige. Personalet hjælper gerne med at udarbejde et træningsprogram og instruerer dig i brugen af vores maskiner.

Vi har vores eget indendørs butiksstrøg i Landsbyen Møllevang med bl.a. konditori, musikcafé, kiosk og tøjbutik (med genbrugstøj). Det er indimellem også muligt at handle hos en købmand i Landsbyen Møllevang.

I vores salon kommer der en frisør og en fodterapeut nogle gange om ugen. Salonen bruges også af omsorgstandplejen

Der er en sundhedsklinik i Landsbyen Møllevang.

Derudover har vi også et orangeri (som udgang til vores have) og et fælleshus i forbindelse med vores rækkehuse.

Kiss Jönsson fra KissArt har malet flere store vægmalerier i Landsbyen Møllevang, bl.a. ved indgangspartiet og i alle boenhederne. Malerierne er med smukke naturmotiver med finurlige detaljer. Malerierne giver anledning til mange gode snakke og er med til at genkalde gamle minder og skabe en god stemning. Malerierne er samtidig med til at skabe ro og tryghed for beboerne, da de også virker som pejlemærker i forhold til at kunne finde rundt.

Faciliteter udendørs

Landsbyen Møllevang har en stor have med stier, vandløb, højbed, pavillon og små sansemiljøer.

Haven har en størrelse, så du både kan gå en kort tur og få frisk luft og en længere tur og få sved på panden.

Du er som beboer velkommen til at deltage i havearbejde.

Haven er indrammet med hegn og bøgehæk, så du trods hukommelsesproblemer kan gå en tur i det grønne område i trygge rammer. Ligeledes er der gangstier mellem udgange og indgange, som gør det nemmere at finde hjem.

Der er anlagt en handicapvenlig sti med bænke hele vejen rundt om Landsbyen Møllevang.