Boligerne i Landsbyen Møllevang

Læs om boligerne i Landsbyen Møllevang, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

I Landsbyen Møllevang er der 77 plejeboliger og en aflastningsplads. Boligerne er specielt indrettet til personer med demens.

47 af boligerne ligger i et centerhus. De 47 boliger er fordelt på fire boenheder, som har hver deres fælles opholdsrum og køkken. Aflastningspladsen ligger i den ene af disse boenheder. Derudover er der 30 rækkehuse med et tilhørende fælleshus med køkken/stue.

Alle boligerne er torumsboliger med en stue med tekøkken, et soveværelse og et badeværelse.

De 47 boliger i centerhuset har egen vaskemaskine og tørretumbler. De 30 boliger i rækkehusene har en topbetjent vaskemaskine og en tørretumbler i fælleshuset.

Der er adgang til egen terrasse og den store fælles have fra alle boligerne.

I Landsbyen Møllevang har vi en aftale med YouSee. Der er dog frit valg af TV-udbyder, så du må gerne vælge en anden udbyder, hvis du hellere vil det.

Du skal selv bestille TV hos udbyderen, uanset om du vælger YouSee eller en anden udbyder.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse i Landsbyen Møllevang.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Landsbyen Møllevang har et hotspot, du kan bruge til at gå på internettet i din bolig. Internetforbindelsen via hotspottet er dog langsom, da flere bruger den.

Ønsker du en hurtigere internetforbindelse i din bolig, skal du selv kontakte en internetudbyder.

Du skal selv kontakte et forsikringsselskab for at få lavet en indboforsikring.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

For at minimere faren for brand skal du købe en røgalarm med signal uden for din bolig. Derudover kan det være nødvendigt, at du køber et brandhæmmende forklæde.

Der må som udgangspunkt ikke bo husdyr i din bolig. Hvis der skal gøres en undtagelse, skal du selv spørge boligforeningen, om du må have husdyr. Det er vigtigt, at du selv er i stand til at passe og pleje dit husdyr.