Faciliteter

Landsbyen Møllevang byder på mange spændende faciliteter. Både bygningerne og udeområderne indbyder til socialt samvær.

Landsbyen Møllevang har stor og lys café, som tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter.

Vi har et stort mødelokale, hvor der er mulighed for at lave biograf, afholde koncerter, fællessang, teater m.m.

Der findes gode træningslokaler på centret, hvor du har mulighed for at holde din fysik ved lige. Personalet hjælper gerne med at udarbejde et træningsprogram og instruerer dig i brugen af vores maskiner.

Landsbyen Møllevang har desuden et fællesrum, vaske-/tørrerum og elevator.

Udeområderne er indrammet med hegn og bøgehæk, så man trods hukommelsesproblemer kan gå en tur i det grønne område i trygge rammer. Ligeledes er der gangstier fra den ene udgang til den anden indgang, som gør det nemmere at finde hjem.

Der er anlagt en handicapvenlig sti med bænke hele vejen rundt om Møllevang.

Der er en sansehave i tilknytning til centret.

Landsbyen Møllevang har egen bus, som bliver brugt til bl.a. udflugter.

Du kan låne lokaler efter forudgående aftale. Hvis du ønsker at låne et lokale eller andre af faciliteterne i Landsbyen Møllevang, skal du henvende dig til administrationen eller ledelsen.

Kiss Jönsson fra KissArt har malet flere store vægmalerier på Møllevang. På filmen ses maleprocessen af vægmaleriet i indgangspartiet.
Derudover har alle bo-enhederne et eller flere malerier, med smukke naturmotiver med finurlige detaljer og elementer fra beboernes levede liv. Vægmalerierne giver hver dag anledning til mange gode snakke med beboere, pårørende og gæster og er i høj grad med til at genkalde gamle minder og skabe en god stemning. Malerierne er samtidig med til at skabe ro og tryghed for beboerne, da de også virker som pejlemærker i forhold til at kunne finde rundt.