Velkommen til Møllevang

Center Møllevang ligger i den nordlige del af byen.

Center Møllevang er egnet til borgere med en demenssygdom.

Center Møllevang er et rart sted at være og bo. Vi ligger meget vægt på kvalitet i den service, vi tilbyder borgerne, og vi ligger vægt på, at alle mødes med respekt, omsorg og forståelse.

På Møllevang møder du venlighed, imødekommenhed og åbenhed. Følelsen af at høre hjemme er et vigtigt udgangspunkt for livsglæde. Møllevang kan tilbyde plejeboliger, cafe og aktivitetscenter.

Alle vore boliger har altan eller terrasse og er omgivet af grønne arealer. Her er rig mulighed for at du kan nyde en kop kaffe, naturen og selskab med andre.

I vores område har vi ca. 400 borgere, som modtager vores service i form af pleje, rengøring og sygepleje. Vi har også dagligt besøg af mange borgere i vores café og aktivitetscenter til forskellige aktiviteter, træning og genoptræning.

På centret har vi en bred vifte af faglige velkvalificerede medarbejdere, som sørger for den bedst mulige pleje og trivsel ved at følge nogle af Randers Kommunes værdier om ordentlighed, ligeværdighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

På Møllevang har du mulighed for at deltage i de mange aktiviteter der dagligt foregår rundt i huset.

Cafeen er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer. Det kan eksempelvis være koncerter, fællessang, teater, foredrag m.m. Man behøver ikke bo på Møllevang for at deltage, alle er velkommen. Døren er altid åben - så kig forbi os til en kop kaffe i caféen eller deltag i nogle af vores arrangementer. 

Der er gode busforbindelser lige uden for område Møllevang. Buslinje 3 og 4 går lige udenfor døren, og der er ca. 200 m. til buslinje 4's nærmeste stoppested. - Der er ca. 500 m. til nærmeste indkøb