Faciliteter

Center Møllevang byder på mange faciliteter såsom stor og lys café, som tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter. Desuden findes et stor mødelokale der er mulighed for at lave biograf, afholde koncerter, fællessang, teater m.m.

Center Møllevang byder på mange faciliteter såsom stor og lys café,  som tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter. Desuden findes et stor mødelokale der er mulighed for at lave biograf, afholde koncerter, fællessang, teater m.m.

Udeområdet er indrammet med hegn og bøgehæk, således at trods hukommelses problemer, kan man i trygge rammer, gå en tur i det grønne område. Ligeledes er der gangstier fra den ene udgang til den anden indgang, som gør det nemmere at finde hjem.

Der findes gode træningslokaler på centret, hvor du har mulighed for at holde din fysik ved lige. Personalet hjælper gerne med at udarbejde et træningsprogram og instruerer dig i brugen af vore maskiner.

Center Møllevang har egen bus som bliver brugt til bl.a. udflugter.

Du har mulighed for at låne lokaler på center Møllevang. Lån af centrets lokaler kan kun ske efter forudgående aftale. Aftale om brug af faciliteterne på Møllevang kan ske ved henvendelse til administration eller til ledelsen.